Lisätietoja

PASILAN FYSIOTERAPIA OY MUUTTAA!

1.8.2019 lähtien Fysioterapeutti/pofy Hannu Puolakanaho ottaa vastaan asiakkaita Viikissä ja tarvittaessa myös kotikäyntiasiakkaita.

Etsin samalla uutta toimipaikkaa ja toistaiseksi kykenen ottamaan vastaan vain Askelklinikalle tulevia alaraajaongelmista kärsiviä ja Bemer-verisuoniterapiasta kiinnostuneita asiakkaita.

Ostin Pasilan Fysioterapian 28 vuotta sitten Diacorilta.  Asiakkaita on vuosien varrella käynyt paljon ja olen olen käynyt runsaasti lisäkoulutusta ja  suorittanut Podiatrisen erikoistutkinnon Turun Amk:ssa.

Askelklinikka on ollut tärkeäna osana toimintaamme vuodesta 1996 lähtien! www.suomenaskelklinikat.fi

Itä-Pasila on muuttunut paljon siitä kun aloitimme 1991 ja myös minä olen olen ollut muutoksessa mukana. Asiakkaillani on ollut iso vaikutus oppimiseen ja olen kiitollinen siitä!
Jatkuva uudistuminen on tärkeää ja nyt on sopiva aika isompaan muutokseen!

Diabetes on lisääntyvä kansansairaus ja haluan olla mukana tukemassa diabetesta sairastavien omahoitoa! Suoritin Rastorilla Wellness-alan ammattitutkinnon 2015 saadakseni lisää tietoa ravinnon merkityksestä sairauksien syntymisessä.

Myös verenkiertoelimistön toimintahäiriöt ovat huomattavan yleisiä American Heart Assosiationin mukaan kaikkien kroonisten sairauksien taustalla on "small vessel desease" Siitä syystä Bemer-verisuoniterapia on lähellä sydäntäni.

Bemer-verisuoniterapian käyttökokemuksia voi lukea www.hellisolujasi.fi


Ajanvaraus toistaiseksi soittamalla Hannu Puolakanaho 0505510510. tai yhteydenottopyyntö


TERVETULOA SEKÄ VANHAT ETTÄ UUDET ASIAKKAAT!